Drenthe Hike met Roots In Nature

In augustus kun je samen met Roots In Nature genieten van de mooiste natuur van Drenthe. Deze plekken  kunnen je dat magische gevoel geven alsof je, je weer in de oertijd bevind. Uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen waar loof en naaldbomen zich al meer dan honderd jaar aan het wortelen zijn.

We zullen tijdens de hike onder andere het Dwingelderveld, het Doldersummer veld en het Drents-Friese wold aan doen. De eindlocatie is in Diever.

We slapen op twee verschillende locaties in tent of bivak, deze keuze is aan jou zelf. We lopen per dag een gemiddelde afstand van 15 kilometer. Op zondag lopen we een kortere afstand.

Je moet zelf een slaapzak, slaapmatje en eetgerei mee nemen. Onderweg leer je van alles over de geschiedenis van de Drentse natuur, daarnaast gaan we op zoek naar eetbare planten die we aan de maaltijd kunnen toevoegen.

Op de locaties is eten en drinkwater aanwezig. Voor de sanitaire voorzieningen maken we gebruik van de natuur.

Eten is bij de prijs inbegrepen en wordt elke avond bereid op een houtvuur. Het eten bestaat uit drie maaltijden per dag en is veganistisch, biologisch en glutenvrij.

De totale kosten bedragen €249,- euro per persoon.

  • Natuur
  • Sport en actief

Evenement delen

Geen beoordelingen gevonden

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
nieuwsbrief