jeugdtheatherdag

Jeugdtheaterdag

Gratis toegang

De Jeugdtheaterdag staat weer bol van de gezellige workshops, voorstellingen en activiteiten! Ontdek hoe leuk het theater is. Tijdens Oktobermaand Kindermaand is de Jeugdtheaterdag gratis t/m 12 jaar. Waar wacht je nog op?

Programma

Schilderen

Een kloddertje hier, een kloddertje daar. Leef je uit op het witte doek en maak je eigen kunstwerk!

Workshop vloggen

StukTV, Famke Louise en vele anderen zijn bekend geworden met filmpjes van YouTube. In deze workshop van Young TV maak je je eigen programma, vlog en pranks met een professionele camera en een professioneel editprogramma. Je ideeën komen vanzelf tijdens de brainstorm en samen werk je ze uit tot een tof filmpje.

De gelaarsde kat

Het Drents Symfonie Orkest speelt een klein concert met de compositie van het bekende sprookje De Gelaarsde Kat, door componist Dirk van der Niet. Het verhaal wordt verteld door Carel de Vries. Ieder personage in het verhaal wordt muzikaal verbeeld door een bepaalde groep instrumenten. Een dansgroep beeldt het verhaal uit.

Workshop musical

Houd jij van zingen, dansen en acteren? Dan vind je deze workshop vast superleuk!

Smakelijke sprookjes

Smakelijke Sprookjes is een komische en interactieve poppenvoorstelling. Een sprookje over nieuwsgierig zijn, heldenmoed en fantasie waarin jij de hoofdrol speelt. Een interactieve voorstelling met Koninklijke tafelkleden, sierlijke schorten en een kapot vergiet.

Aanmelden kan via de website.

  • Kunst en cultuur
  • Muziek en theater
  • Voor kinderen

Evenement delen

Geen beoordelingen gevonden

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
nieuwsbrief