midsummer fair

Midsummer Fair

Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle vrolijke tuinfeest.

Op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen organiseren wij een Midsummer Fair.

De ruim 45 standhouders zijn met zorg geselecteerd zodat we een gevarieerde fair van goede kwaliteit  bieden. Door live muziek, gezellige terrassen en een uitstekende catering, zorgen we voor de sfeer die kenmerkend is voor een sfeervol en hip tuinfeest.
De standhouders bieden prachtige producten, lekkere hapjes, live music, vintage en veel meer.

Kortom, een weekend vol indrukken waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle vrolijke tuinfeest.
Rond het thema tuin en buitenleven hebben de bezoekers een keuze uit allerlei bijzondere plantensoorten, tuinhaarden , bloemsierkunst, buitenkook materiaal.

Op het gebied van curiosa en woondecoraties varieert het aanbod van schilderijen, sieraden, stoffen, foulards, porselein, aardewerk, tot brocante en trendy vintage woonaccessoires.

Voor traditionele lekkernijen met proeverijen komt de bezoeker ruim aan zijn trekken met vers gerookte zalm, kazen, worst, broden, wijnen, tapenades, jams en Franse streekproducten.

Ook zijn er demonstraties, zoals zalm roken, zomerse bloemcreaties, kookdemonstraties en houtkachels stoken, haken en breien.

  • Festival
  • Muziek en theater

Evenement delen

Geen beoordelingen gevonden

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
nieuwsbrief