Noordelijke Motorbeurs

Dé Noordelijke Motorbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement en vindt plaats in het derde weekend van januari. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere motorbeurzen van Nederland. De motorbeurs is gestart in 1996 en na 22 jaar in Martiniplaza in Groningen wordt de beurs met ingang van de 23e editie in 2018 gehouden in Expo Assen (naast het TT Circuit).

Dé Noordelijke Motorbeurs is een algemene motorbeurs waar dus vrijwel alles is te vinden voor toer-, custom-, sport-, toer- en off-the-road modellen.

Er is een breed aanbod van ca. 110 bedrijven en organisaties die hun producten en diensten presenteren.  Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren zijn er verder o.a. kleding, accessoires, toerisme/motorreizen, verzekeringen, rijopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen.

Daarnaast zijn er diverse organisaties en (overheids) instanties aanwezig zoals de Politie en de MAG. Via de standhouders zijn de meeste motormerken vertegenwoordigd waaronder KTM, Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson. Ook zijn er verschillende (merken)clubs aanwezig.

Entreeprijzen
Volwassenen: € 12,-
65+: € 7,-
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Garderobe
Direct bij de ingang is er een bewaakte garderobe waar u tegen een kleine vergoeding uw jas/motorpak en eventueel helm in bewaring kunt geven.

Parkeren
Expo Assen beschikt over ca. 6.000 ruime parkeerplaatsen direct bij de hal. Het parkeren van motoren is gratis. Voor een auto wordt 3,- euro berekend. Een parkeerkaart kunt u kopen bij de kassa wanneer u daar een kaartje koopt en online.

  • Tentoonstelling

Faciliteiten

  • Horeca
  • Rolstoel toegankelijk
  • Toilet

Evenement delen

Geen beoordelingen gevonden

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
nieuwsbrief