survival tiendeveen

Survivaltocht Tiendeveen

Onze survivaltocht kun je het best omschrijven als een loop in de vrije natuur, waar de teams gemiddeld zo’n 8 tot 10 uur over doen.

Een team bestaat uit 5 of 6 personen die je zelf samenstelt. Het eerste team start om 18:30 uur en de laatste om ca. 23:30 uur.

De teams krijgen een routeboekje mee waarin de verschillende routes staan, deze zijn zeer verschillend en kunnen elk jaar anders zijn. Enkele soorten routes die kunnen voorkomen zijn: kompasroute, striproute, reflectorroute, smileyroute, gelemannetje route enz.

Tijdens het lopen van deze routes komen de teams verschillende opdrachten tegen die uitgevoerd moeten worden, dit om de route te kunnen vervolgen en om bonustijd te verdienen of om geen straftijd te krijgen. Deze opdrachten zijn elk jaar weer anders en worden bedacht door een speciaal voor deze survivaltocht in het leven geroepen bouwgroep.

Leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar loopt de jeugdsurvival van 11 kilometer. Leeftijdscategorie 15 jaar en ouder loopt de grote survival van 22 kilometer. Jeugdsurvival € 40- per team, grote survival € 50,- per team.

  • Sport en actief

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Toilet

Evenement delen

Geen beoordelingen gevonden

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
nieuwsbrief