Wildman Run

Run Wild, Get Dirty

De Wildman Run is een obstaclerun rondom de plaats Sleen in Zuidoost Drenthe. We maken gebruik van de landerijen en het watergebied. Onderweg kom je hindernissen tegen die je moet overwinnen. Deze verschillen in moeilijkheidsgraad van gemakkelijk tot moeilijk. Blijf je droog? Nee, er zitten veel waterhindernissen verwerkt in het parcours. Soms kun je een hindernis op eigen kracht halen, de andere keer heb je hulp nodig van andere deelnemers.

Er zijn verschillende afstanden:

Technisch & Uitdagend: 10 mijl

Ben jij toe aan meer technische obstakels en uitdagingen? Dit is JOUW afstand! De 52 obstakels die we voor jou verzonnen hebben zijn GAAAAAF.

Uitdagend & Fit: 6 mijl

Al vaker meegedaan, loop je met een groep? Dan wordt je hier blij van; alles draait om samenwerken! Hoe wild wil je het hebben: 37 obstakels ga jij overwinnen!

Fit & Fun: 3 mijl

De afstand om met familie, kinderen of als starter te doen; het gaat om het plezier dat je beleeft! 22 hindernissen die jullie gaan overwinnen.

Fun; I’m a Super Hero!: 1 mijl

De vernieuwde kids run. Waar zit dan de uitdaging? Nou papa’s en mama’s; jullie zijn niet nodig want…. Wij kunnen het prima zelf! Onder begeleiding gaan de jongsten het parcours met 12 hindernissen afleggen.

  • Sport en actief

Evenement delen

Geen beoordelingen gevonden

Laat een beoordeling achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
nieuwsbrief