speeltuin kerkenveld

5x de leukste speeltuinen in Drenthe

24 november 2021

Speeltuin Kindervreugd

Speeltuin Kindervreugd in Veeningen is een speeltuin in het dorp Veeningen. De speeltuin is opgedeeld in twee delen. Een deel voor peuters en kleuters en een deel voor schoolgaande jeugd. Het geheel is rondom afgesloten. In het dorpshuis kun je terecht voor een kop koffie of thee en een ijsje.

De speeltuin is overdag geopend en gratis toegankelijk. Deze activiteit is leuk om te combineren met het naastgelegen belevingspad.

speeltuin Veeningen

Speeltuin Tussen de Diepen

In Valthermond is een grote speeltuin voor kinderen van alle leeftijden. De speeltuin is ruim opgezet en heeft alles wat je van een speeltuin mag verwachten. Zo vind je er een zandbak, klimtoestellen, schommels en een glijbaan.

Naast de speeltuin vind je het dorpshuis van Valthermond, waar diverse voorzieningen te vinden zijn. De speeltuin in Valthermond is gratis toegankelijk.

Oens Speulplekkie

Oens Speulplekkie is een openbare speeltuin in Lhee, vlakbij Dwingeloo. De speeltuin is gratis toegankelijk en leuk te combineren met een wandeling door Nationaal Park Dwingelderveld of een bezoek aan de Schaapskooi van het Dwingelderveld.

speeltuin lhee

Speeltuin Hollandscheveld

In Hollandscheveld vind je een echte dorpsspeeltuin. Voor alle leeftijden is er wel iets leuks te vinden in deze speeltuin. Zo vind je hier een glijbaan, zandbak en schommel. Daarnaast ook nog een pannaveld en trampoline.

De speeltuin is gratis te bezoeken. Tevens is er een kiosk met toilet aanwezig.

Openingstijden speeltuin Hollandscheveld: maandag t/m vrijdag van 14:15 tot 17:00 uur en van 18:00 tot 20:00 uur. Zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur.

speeltuin Hollandscheveld

Speeltuin Kloosterveen

Speeltuin Kloosterveen is er voor iedereen in Assen. Deze grote gratis speeltuin heeft heel veel toestellen en je kunt er lekker lang samen spelen.

speeltuin kloosterveen

Bekijk hier alle speeltuinen in Drenthe.

nieuwsbrief